Blindr Blog
sk cz en
CIBULA FEST hlási najsilnejší ročník

Najväčší česko-slovenský multižánrový a multigeneračný festival Cibula Fest, ktorý sa každoročne koná v pohraničnom pásme na letisku v Holíči, posúva svoju latku opäť o niečo vyššie.

Najväčší česko-slovenský multižánrový a multigeneračný festival Cibula Fest, ktorý sa každoročne koná v pohraničnom pásme na letisku v Holíči, posúva svoju latku opäť o niečo vyššie. Posledné dva ročníky priniesol okrem českej a slovenskej hudobnej špičky vždy aj zahraničnú hviezdu a tento rok to bude ešte o niečo viac.

Do Holíča mieri legenda SCOOTER, ktorá predala po celom svete 30 miliónov nosičov a získala 90 zlatých a platinových dosiek za predaj a uskutočnila tisíce koncertov po celom svete.

Ďalšia legenda MODERN TALKING na čele s charizmatickým Thomasom Andersom, ktorá príde na festival Cibula Fest, zaručuje impozantnú šou. Táto kapela sa radila v 80/90 rokov medzi najlepšie na svete o čom svedčí tento šokujúci fakt: Predali viac než 450 miliónov platní, v niektorých európskych štátoch dokonca desaťkrát viac albumov ako Whitney Houston, päťkrát viac ako Michael Jackson a viac ako ABBA a Beatles dokopy.

Predposledný júlový víkend patrí na Záhorí pravidelne sviatku českej a slovenskej špičke, ktorá sa každoročne zíde na hranici medi oboma republikami. Za uplynulé ročníky vystúpil na festivale Cibula Fest v Holíči takmer každý, kto na domácej hudobnej scéne niečo znamená.

Organizátori sa pred dvomi rokmi rozhodli prinášať návštevníkom festivalu aj zahraničné mená, a tak mali možnosť zažiť aj koncerty kapiel Alphaville či Bell, Book and Candle. V tom aktuálnom sa v termíne 22. – 23. júla 2016 predstavia dve legendárne formácie z Nemecka. Scooter, ktorý v deväťdesiatych rokoch valcoval hitparády a ešte úspešnejší Modern Talking s charizmatickým Thomasom Andersom. Chceli sme našim návštevníkom priniesť opäť o niečo viac a veríme, že sa nám to podarilo. Scooter ešte stále vypredáva väčšinu svojich koncertov a Modern Talking ešte stále milujú na celom svete.

V každom prípade očakávame najsilnejší ročník v histórii festivalu,“ povedal organizátor Cibula Festu Vladimír Chrenka. V Holíči tak odznejú všetky najväčšie hity oboch kapiel ako Hyper, Hyper!, How Much Is Your Fish či Move Your Ass na jednej strane a You´re My Heart You´re My Soul, You Can Win If You Want, Cheri, Cheri, Lady, Brother Louie či Geronimo´s Cadillac a mnoho ďalších.

Česká a slovenská hudobná scéna však tiež nezostane pozadu. Organizátori majú zatiaľ potvrdených napríklad Chinaski, No Name, Iné Kafe, Support Lesbiens, Buty, Hex, Škwor a ďalších.

 

 

Vstupenky v sieti Eventim budú v predaji už od 16.3. 2016. V predaji bude limitovaná edícia vstupeniek za 30 € na dva festivalové dni.

Viac informácii na www.cibulafest.eu

Recommended
Comments
Recommended

This site uses cookies and other tracking technologies to differentiate between devices, personalize service, analytical and statistical purposes and customize content and ad serving. Some information can also be provided to our social media, advertising and analytics partners. If you continue to use the site, we assume it suits your current settings. You can change your settings at any time in your browser, which will significantly reduce the functionality of our site.