Blindr Blog
sk cz en
Je dlhý sex kvalitný?

Zdá sa, že dĺžka je pre pánov v súvislosti so sexom mimoriadne dôležitá hodnota...

Zdá sa, že dĺžka je pre pánov v súvislosti so sexom mimoriadne dôležitá hodnota. Dlhý penis a dlhý sex je pre väčšinu z nich synonymom sexuálneho neba, o ktorom v drvivej väčšine prípadov len márne snívajú. Túžia tým uspokojiť partnerky alebo len vlastné ego? Aká dĺžka styku ženám vyhovuje, koľko je málo, koľko veľa a kedy ide dĺžka trvania ruka v ruke s kvalitou?

Mužské ego verzus ženská túžba

Páni sú sexuálni predátori. Hodnotu seba ako sexuálneho partnera odvodzujú od toho, ako dlho vydržia ženu uspokojovať. Kladú si rôzne méty od dvadsiatich minút, až po hodiny či celú noc. Takéto očakávania sú však v skutočnosti nielen nereálne, ale aj úplne zbytočné. Páni totiž pri ostrom sledovaní času zabúdajú na priania a túžby partneriek. Väčšina žien preferuje stredne dlhý sex.  Podľa výsledkov výskumov sa jeho hranice pohybujú niekde medzi tromi až trinástimi minútami. Menej je málo a viac je už priveľa.

Úskalia dlhého sexu

Nekonečne dlhé vnikanie do vagíny a jej dráždenie môže byť pre ženu v skutočnosti veľmi nepríjemné. Vnútorná sliznica totiž postupne vysychá a dotyk penisu začne byť na týchto miestach viac bolestivý ako vzrušujúci. Hrozia dokonca nepríjemné odreniny. Trpieť môže aj maternica a ďalšie vnútorné orgány, ktoré na dlhotrvajúci tlak a otrasy zareagujú tiež bolestivo. Okrem nepríjemných pocitov hrozí v priebehu enormne dlhého styku aj nuda. Poznáte to, dobrého veľa nebýva a v najlepšom treba prestať. V opačnom prípade môže vaše úsilie vyjsť pekne na zmar. Zatiaľ čo sa vy budete krvopotne hondŕľať hore-dole, vaša partnerka bude premýšľať, čo si dá zajtra na obed alebo koľko povinností ju čaká v práci. V tom horšom prípade možno i o tom, ako sa vás bez urážky zbaviť. Tak či onak, vašim sexponukám bude v budúcnosti poriadne dlho odolávať. Máloktorá žena sa totiž chce vystavovať nude, po ktorej nasleduje pálivá bolesť intímnych partií. Posledným úskalím dlhého sexu je fyzická únava. Cieľom styku je si užiť, nie sa fyzicky zničiť. Najmä ak zvolíte polohu, pri ktorej je viac zamestnaná partnerka, berte na ňu ohľad. Pravdepodobne si styk veľmi nevychutná, ak bude musieť lapať od únavy po dychu. Neprepínajte však ani svoje sily. Nie je nič horšie ako vidieť muža, ktorý sa po sexe nedokáže zodvihnúť z postele, aby si stiahol kondóm.

Pomilujte ju tak, aby nemala o čase ani poňatie

Čo sa týka sexu, kvalita stojí jednoznačne pred kvantitou. Radšej pár minút šteklivej erotiky a spaľujúcej rozkoše ako hodina nepríjemného natriasania. Ak vám alebo partnerke zostáva energia a pozornosť na sledovanie hodinových ručičiek, tak ste obaja úplne mimo. Hoďte čas za hlavu a venujte sa jeden druhému. Správna dĺžka styku je tá, ktorá vyhovuje obom partnerom. Ak ste obaja spokojní s dvomi minútami, je to v poriadku. Ak vám obom vyhovujú hodiny trvajúce orgie, tiež je to výborné. Zamerajte sa preto radšej na vnímanie partnerky ako na sledovanie hodinových ručičiek. Pozorujte jej prežívanie, počúvajte jej reakcie a pýtajte sa, čo jej vyhovuje. Venujte sa hľadaniu bodu G, dotýkajte sa jej, rozmaznávajte ju a prekvapujte. Naučte sa nové techniky, striedajte nežné milovanie s tvrdým živelným sexom a plňte jej tajné priania. Ak nájdete v posteli spoločnú reč a dĺžku styku, ktorá vám bude obom vyhovovať, iste vám prestanú v ušiach tikať hodinky.

 

Striedajte dlhý a krátky

Sex je zábava a experimenty do spálne určite patria. Hoci ultra krátky sex je medzi ženami vo všeobecnosti len málo obľúbený, pretože len máloktorá je schopná za dve-tri minúty dosiahnuť orgazmus, rýchlovka môže byť za istých okolností lákavá. Najmä ak ide o neštandardnú situáciu, miesto alebo časovú tieseň, šteklivá erotika môže nabrať na obrátkach. Svokra sa už vezie vo výťahu, do kabínky v obchode môže každú chvíľku niekto nakuknúť a zarosené okno na vašom aute si tiež veľmi rýchlo všimnú okoloidúci. Napätie vzbudzuje rozkoš. Na druhej strane sú situácie, ktoré si pýtajú siahodlhé erotické hry. Je nimi napríklad romantický večer, oslava výročia či sviatku zamilovaných. Jednoducho večery a noci, ktoré si žiadajú niečo výnimočné. Ale ako na to, by bol dlhý sex naozaj kvalitný?

Ak chcete dlhý...

Ak chcete, aby si partnerka noc s vami skutočne vychutnala, nemusíte hneď siahnuť po tabletkách na skvalitnenie erekcie. Práve naopak, z vyššie uvedených dôvodov sa im zďaleka vyhýbajte. Rada nad zlato znie: predĺžte všetky časti erotickej hry. Začnite dlhou predohrou. Napínajte partnerku až do prasknutia. Venujte sa jej, buďte na chvíľu romantikom a nechajte ju, nech si užije váš jazyk, ruky a celé telo. Buďte kreatívny a hľadajte spôsoby, ako ju prekvapiť. Pokojne prineste do postele jahody a šampanské. Bublinky vám okrem príjemnej atmosféry pridajú aj na výdrži. Veľmi to však s nimi nepreháňajte. Keď sa už bude dať sexuálne napätie krájať, choďte na vec. Aj v priebehu aktu sa však zďaleka vyhýbajte jednotvárnosti a nude. Striedajte polohy, experimentujte, meňte tempo a spôsob pohybov. Nezabúdajte na dokonalé zvlhčenie. Ak sa vám zdá, že by to mohlo niekde viaznuť, pridajte do svojich erotických hier štipku lubrikačného gélu. V záujme predĺženia rozkoše si môžete zaobstarať i hrubší kondóm. A ak by sa predsa len stalo, že skončíte skôr ako partnerka, naskočte na ďalšiu vlnu erotiky. V žiadnom prípade ju nenechajte odísť nespokojnú. Dlhá predohra a dlhá hra si pýta i predĺženie dohry. Aj keď váš orgán už sladko odpočíva, máte ešte predsa ruky a jazyk. Urobte s nimi na partnerkinom tele zázraky. A v záujme zachovania telesného zdravia pamätajte na jedno: pri dlhom sexe vždy striedajte pomalé a nežné milovanie s prudkým a živelným. Je to ako sladká pauzička medzi horúcimi nájazdmi.

 

 

FIND OUT WHAT'S UNDER THE MASK...
As they say, do not judge the book by the cover. Reveal what is really important. Reveal the character! Meet people, new friends and love, first even without seeing each other's face. Blindr is a social and dating network with a unique opportunity to meet via online blind date.
I want to try it out
Recommended
Comments
Recommended

This site uses cookies and other tracking technologies to differentiate between devices, personalize service, analytical and statistical purposes and customize content and ad serving. Some information can also be provided to our social media, advertising and analytics partners. If you continue to use the site, we assume it suits your current settings. You can change your settings at any time in your browser, which will significantly reduce the functionality of our site.