Někdo EMO...


Kdo je EMO prosím sem potřebuju poradit kde se dají koupit ty nejlepší hadříky a doplňky... Pokud nějaký/á Emař/ka z Ostravy prosím poraď :) ..... Děkuju :)
User47392796
0 Like 0 Dislike
Jak řekla TheSadGirl máš tam gramatickou chybu Víš a ne výš
User35039483
0 Like 0 Dislike
TheSadGirl Můžu se tě zeptat co je na tomto textu gramaticky špatně? Já osobně tam tedy žádnou gramatickou chybu nevidím ale jestli tam je ráda se poučím
User35643446
0 Like 0 Dislike
SandraSany gramatika víš co je ?
User35692300
0 Like 0 Dislike
SandraSany tady je přesná definice

EMO (z anglického „emotions“) je americký slangový výraz označující subkulturu, která je definována módou a emo hudebním stylem (metalcore, screamo, emo), teenagerskou přecitlivělostí a touhou po romantice.
V původním významu výraz označuje spíše vnitřní rozpoložení jako je smíření se s životem, pochopení pro co žijeme, dojmy ze života a láska. To, že je vlastně každý středem světa a vše kolem nás je pouze obraz, který je složen ze štěstí, náhody, úsilí a vytrvalosti, kterou si určujememe podle našich rozhodnutí. Příslušníci EMO si často libují v ponuré romantice, melancholii a důrazu na vlastní prožitky odehrávající se v jejich vnitřním světě. Někteří vyznavači jsou okouzleni temnotou, romantikou, láskou a jsou fascinováni vším, co souvisí se smrtí a životem. EMO získalo na popularitě v první dekádě 21. století.
User35039483
0 Like 0 Dislike

MatesStyle Ne EMO výš co to je???
User6125228
0 Like 0 Dislike
někdo Demo?
This site uses cookies and other tracking technologies to differentiate between devices, personalize service, analytical and statistical purposes and customize content and ad serving. Some information can also be provided to our social media, advertising and analytics partners. If you continue to use the site, we assume it suits your current settings. You can change your settings at any time in your browser, which will significantly reduce the functionality of our site.