Blindr
sk cz si en

Pokecaj - Bratislava a okolie


Pokecaj o všeličom v Bratislavskom kraji.
Kudlo
0 Like 0 Dislike
ahooj, teší ma som David, 23 rokov, žijem v okolí Bratislavy, som kuchár, viem aj masirovať, venujem sa posilke aktívne a rad by som sa zoznámil s novými ľuďmi 😁😁😁 ako sa darí ? odkiaľ si ? co hladáš na tejto aplikácií? 😁 nie som žiadny uchyl ani nič podobné akurát sa rád zoznamujem s novými ľuďmi, kecam, som úprimný a otvorený 😇 mimo iné som aktívny človek, ktorý nerád sedí doma na zadku a ocení každé jedno stretnutie, výlet alebo čokoľvek spontánne 😎 o mne malo som milý, chápavý, empatický, väčšinou som veselý, rád pomáham a vypočujem si problém ak to je treba a viem hľadať s danou osobou problém 😁😁🙈
User706424390
0 Like 0 Dislike
Ktory popise ale slušny muži
Dadoman
0 Like 0 Dislike
Pokecat nijaká slečna ,pani?
User706424390
0 Like 0 Dislike
Ahojte
Ema_uuuuu
0 Like 0 Dislike
Žena či muš pokec?
Lacike3333
0 Like 0 Dislike
Malacky
Memir89
0 Like 1 Dislike
Ja mixujem práve svojej dcérke masové pyré.úplne najemno.
Memir89
0 Like 1 Dislike
Ako sa máte?
Memir89
0 Like 1 Dislike
Ahojte.
magneticmale
0 Like 1 Dislike
Ahojte žienky, idem od 26.8. do 2.9. do Starých Hôr pri BB a chcem v okolí turistikovať atď. Nájde sa tu nejaká nezadaná, pekná, milá, vyspo. s minulosť. vo veku 37-47 do max 70 kg, čo má rada turistiku atď., čo by sa ku mne pridala?Idem z BA, cesta, ubytko(DARZ SP) a raňajky sú v mojej réžii, ostatné si hradí každý sám. Pre viac info v prípade záujmu píš, pýtaj sa.Neberte to ako ponuku na sex, jednoducho nechcem byť sám a chcem sa s krásou prírody a okolia podeliť.
This site uses cookies and other tracking technologies to differentiate between devices, personalize service, analytical and statistical purposes and customize content and ad serving. Some information can also be provided to our social media, advertising and analytics partners. If you continue to use the site, we assume it suits your current settings. You can change your settings at any time in your browser, which will significantly reduce the functionality of our site.